Bookmark and Share
  FIETSHANGAR   INBRAAKVEILIG   HUREN BIJ GEMEENTE   KOPEN   SPECIFICATIES   INFORMATIE   GEBRUIK

  HET ONTWERP   FIETSHANGARS SINDS 1994
GEEN BERGING ... GEEN FIETS?  Veel stadsbewoners hebben thuis geen berging voor de fiets. Op straat stallen brengt de risico's van diefstal, vandalisme en weersinvloeden met zich mee. Jaarlijks worden er in Nederland naar schatting 900.000 fietsen gestolen, waarvan 45 tot 60% bij de woning (CBS). Voor velen zelfs aanleiding om niet de fiets te verkiezen als vervoermiddel in de stad.
verdwijnende fiets

DE SLIMSTE FIETSENSTALLING  De Fietshangar biedt een veilige en droge stallingsruimte voor 5 fietsen vlak voor de deur. Er zijn 2 uitvoeringen: De standaard Fietshangar voor de particuliere markt en de  zwaarder geconstrueerde Fietshangar+, de enige fietstrommel met politiekeurmerk en geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. Beide uitvoeringen kunnen in iedere gewenste RAL-kleur worden geleverd.

2 UITVOERINGEN / DEZELFDE COMPACTE VORMGEVING Wat betreft vorm en maatvoering zijn beide uitvoeringen identiek. De Fietshangar+ is geschikt voor plaatsing op een halve parkeerplaats; door zijn compacte vorm en transparantie beïnvloedt de Fietshangar+ het straatbeeld in dezelfde mate als een geparkeerde auto. De standaard Fietshangar kunt u zelf op uw terrein inpassen (zie 'specificaties').

MILIEU  CO2-reductie is voor veel gemeenten een belangrijke doelstelling. Aangezien ruim de helft van de Fietshangar-gebruikers direct na plaatsing een nieuwe fiets koopt, stimuleert dit het fietsgebruik dus flink. Het helpt bovendien in het streven om buurten veiliger en opgeruimder te maken en om sociale contacten tussen bewoners onderling te stimuleren (zie ‘huren bij gemeente’).
  1 /